Dongguan HengYao ultrasonik Machinery Co., Ltd

mesin topeng pasuryan, nganggo produk non-dirajut nggawe mesin,
otomatis mesin welding ultrasonik

Hengyao- "produk pisanan, teknologi pisanan, kualitas pisanan, lan layanan pisanan" punika konsep kita.

We are Supplier profesional saka prodhuksi macem-macem jinis
nganggo non woven bledug mesin pasuryan topeng.

Tampilan Online Chat!