China otomatis 2D Mask Packing pabrik lan manufaktur | Hengyao

Otomatis 2D Machine Mask Packing

Katrangan singkat:

mesin packaging otomatis kanggo topeng 2D / 3D.

 

Min. Order / Reference potongan
1 Setel US $ 38,000-40,000 / Setel
Kapasitas Produksi: 30 Sets / Wulan
Aplikasi: Mask 3D Packing
Certification: CE, ISO9001: 2015
kondisi: New
Number Model : HY300-16


Detail produk

Tags Product

M takon Packaging Machine

paramèter TECHNICAL

Size machine  2800 * 880 * 1450 mm
output  30 pcs / min
Tegangan  220 V / 380V
Kekuwatan  2,4 KW
meksa  0,6 MPa
materi fuselage  aluminium
Wigati  Sawetara sparts kudu diganti kanggo ukuran topeng beda

 

SPESIFIKASI 

Jeneng merek: HY Syarat-syarat pembayaran: T / T
Grade otomatis: otomatis Garansi: 1 taun
selaras: pilihan Sawise-Sales Service Layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah

fitur

1. 1-3pcs / tas avaliable

2. otomatis counter lan tanggal Pabrik embossed

3. Mitsubishi PLC

1

1 (2)

Kemasan & Pengiriman

Details Packaging Rangkep dening standar kayu-kayuan kothak kaca
Pelabuhan SHENZHEN
Lead Wektu 35-50 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!