Profil Perusahaan

f0585832dd4d67467e630aa92bef54e

didegaké ing 2016, liwat taun Manajemen ngelmu lan efforts unremitting kabeh karyawan, wis mboko sithik ditetepake kauntungan competitive ing industri peralatan produk rampung non-dirajut kanthi otomatis.
Kita nggabungake R&D, manufaktur, perakitan, dodolan, lan layanan sawise-sales, nggawe kemitraan strategis jangka panjang karo perusahaan internasional sing misuwur uga ngandelake teknologi mutakhir internasional, kemampuan R&D lan manufaktur sing kuat sing nyedhiyakake solusi lengkap kanggo para pelanggan saka peralatan prasaja kanggo baris produksi cerdas otomatis.
Teknologi anjog ing peralatan cerdas otomatis saka macem-macem fungsi topeng pasuryan, kaendahan lan urip consumable, medical consumable, filtrasi consumable etc. lan mbentuk kabèh industri nggabungaken teknologi inti sawijining, komponen inti, produk inti lan solusi sistem industri Value Chain.

3
DSC00086
5

Hengyao wis sawetara set peralatan Processing tliti dhuwur diimpor saka Jepang, Taiwan, Swiss, kualitas produksi peralatan automation bisa ketemu standar industri global, rumiyin tampi dening pasar.Liwat sistem dodolan lengkap pasar multi-tingkat lan saluran dodolan domestik lan jaban rangkah diwasa, produk kasebut diekspor menyang 46 negara lan wilayah ing donya, lan dodolan taunan wis tekan luwih saka 100 yuta RMB.

We Hengyao wis nyiyapake sistem sawise-sales sampurna, lan usaha kanggo nyedhiyani layanan sawise-sales paling sing ngluwihi pangarepan customer.Kanthi anggota tim sing apik banget lan netepi "layanan pisanan" minangka orientasi, staf profesional lan teknis kita entuk kanggo mangsuli masalah sawise-sales pelanggan global lan menehi solusi sing cocog sajrone 2 jam, mula kita wis entuk kepercayaan para pelanggan liwat layanan efisien lan akurat liwat taun iki.

Hengyao bakal terus netepi "produk pisanan, teknologi pisanan, kualitas pisanan, layanan pisanan" minangka filosofi perusahaan kita, "kanggo nggawe nilai sing luwih dhuwur kanggo pelanggan" minangka prinsip layanan kita, terus-terusan nyipta legenda anyar non-dirajut peralatan otomatis rampung. industri ing mangsa cedhak.

 

Visi Perusahaan:

Dadi Perusahaan Mesin Cerdas Global kanggo Produk Non-anyaman

kekuatan kita:

Solusi lengkap saka peralatan tunggal nganti produksi cerdas

Sistem penjualan pasar sing tepat

Sistem manajemen mutu lengkap

Layanan sawise-sales sampurna

Karep:

Nggawa Inovasi menyang Urip.

Sense of worth:

pengabdian

Integritas

Harmoni

Inovasi

Berusaha

eksekusi

Pameran