China Pants Surgical Disposable Making pabrik Machine lan manufaktur | Hengyao

Celana Surgical nganggo Making Machine

Katrangan singkat:

Iku peralatan specialized kanggo gawé ing ngomongi. Minangka standar urip wong kang wis apik lan kesadaran kesehatan, siji-wektu ing ngomongi wis luwih kerep dianggo. Iku welding ultrasonik kuwat karo kacepetan cepet, lan Highly ngurangi biaya pegawe lan rumiyin sante dening konsumen.

 

Min. Order / Reference potongan
1 Setel US $ 27,000-30,000 / Setel
Kapasitas Produksi: 35-45 PC / Min
Aplikasi: Nonwoven Gaun Surgical
Certification: CE, ISO9001: 2015
kondisi: New
Number Model : HY300-04


Detail produk

Tags Product

S urgical Lounge ngomongi Making Machine

paramèter TECHNICAL

Size machine  4100 * 1200 * 1860 mm
output  35-45 PC / min
Tegangan  220 V / 380V
Kekuwatan  5,3 KW
meksa  0,6 MPa
materi fuselage  aluminium

 

SPESIFIKASI 

Jeneng merek: HY Syarat-syarat pembayaran: T / T
Grade otomatis: otomatis Garansi: 1 taun
selaras: pilihan Sawise-Sales Service Layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah

fitur

1. adopts PLC.

2. posisi deteksi fotoelektrik.

3. produk metu ing Piece lan gandheng dening panas piranti electrical.

4. katon Good lan rustproof karo struktur aluminium.

5. otomatis rampung produk dikumpulke.

1

1 (5)

Kemasan & Pengiriman

Details Packaging Rangkep dening standar kayu-kayuan kothak kaca
Pelabuhan SHENZHEN
Lead Wektu 35-50 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!