China Kanthi Otomatis Air Filter Pad kanggo Topeng Disposable Making pabrik Machine lan manufaktur | Hengyao

Kanthi Otomatis Air Filter Pad kanggo Disposable Machine Making Mask

Katrangan singkat:

Iku mesin otomatis kanggo gawé cakram Filter online kanggo topeng bledug nganggo lan topeng 2D / 3D.

 

Min. Order / Reference potongan
1 Setel US $ 18,000-20,000 / Setel
Kapasitas Produksi: 30 Sets / Wulan
Aplikasi: Air Filter cd
Certification: CE, ISO9001: 2015
kondisi: New


Detail produk

Tags Product

D Mesin Pembuat Topeng Wajah sing bisa digunakake

paramèter TECHNICAL

Size machine  2880 * 650 * 1290 mm
output  200-300 PC / min
Tegangan  220 V / 380V
Kekuwatan  2.2 KW
meksa  0,6 MPa
materi fuselage  aluminium
Wigati  fungsi tinta cumawis

 

SPESIFIKASI 

Jeneng merek: HY Syarat-syarat pembayaran: T / T
Grade otomatis: otomatis Garansi:  1 taun
selaras: pilihan Sawise-Sales Service Layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah

fitur

1. struktur mesin sempit, ukuran cilik, ora Occupy papan.

2. stabilitas High, kasalahan kurang.

3. Beautiful kuwat lan rustproof karo struktur aluminium.

11 (1)1 (4)

Kemasan & Pengiriman

Details Packaging Rangkep dening standar kayu-kayuan kothak kaca
Pelabuhan SHENZHEN
Lead Wektu 35-50 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!