China Nonwoven Pillow Case Making pabrik Machine lan manufaktur | Hengyao

Mesin Pembuat Bantal Kasus Non tenunan

Katrangan singkat:

 Iku mesin otomatis specialized kanggo prodhuksi siji-wektu bantal cilik non-dirajut, lan output punika 30pcs / min.It wis Applied kanggo pesawat, rumah sakit, hotel, lan iku kanthi otomatis feed materi, ora perlu kanggo operate.

 

Min. Order / Reference potongan
1 Setel US $ 30,000-40,000 / Setel
Kapasitas Produksi : 30 Sets / Wulan
Aplikasi : Disposable Pillow Case
Certification : CE, ISO9001: 2015
kondisi : New
Number Model : HY300-02

 


Detail produk

Tags Product

N onwoven Pillow Case Making Machine

paramèter TECHNICAL

Size machine  6265 * 2510 * 2980 mm
output  20-30 PC / min
Tegangan  220 V / 380V
Kekuwatan  3,3 KW
meksa  0,6 MPa
materi fuselage  aluminium
Wigati  Sawetara bagéan kudu diganti kanggo ukuran

 

SPESIFIKASI 

Jeneng merek: HY Syarat-syarat pembayaran: T / T
Grade otomatis: otomatis Garansi: 1 taun
selaras: pilihan Sawise-Sales Service Layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah

fitur

     1. kontrol PLC.

     2. posisi deteksi fotoelektrik.

     3. piranti Printing pilihan.

     4. sistem kontrol Tension.

     5. Beautiful kuwat lan rustproof karo struktur aluminium.

1

1 (2) 1 (8)

Kemasan & Pengiriman

Details Packaging Rangkep dening standar kayu-kayuan kothak kaca
Pelabuhan SHENZHEN
Lead Wektu 35-50 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!