China Tie ing Earloop Making Mask Machine karo pabrik Packing Auto Box lan manufaktur | Hengyao

Dasi ing Earloop Making Mask Machine kanthi otomatis Box Packing

Katrangan singkat:

Iki yaiku mesin otomatis kanggo gawé rampung topeng pasuryan bedhah, lan welding dening materi .Saking ultrasonik dipakani kanggo gawé face mask kothong kanggo welding pinggiran, mesin iki nggabungake 1 set mesin face mask bank karo 2 set dasi ing mesin dening topeng sistem distribusi, supaya apik automation sawijining.

 

Min. Order / Reference potongan
1 Setel US $ 66,000-72,000 / Setel
Kapasitas Produksi: 15-20 Sets / Wulan
Certification: CE, ISO9001: 2015
kondisi: New
Output: 70-80 PC / Min
voltase: 220V
Number Model : HY100-10A


Detail produk

Tags Product

D Mesin Pembuat Topeng Wajah sing bisa digunakake

paramèter TECHNICAL

Size machine  5950 * 3750 * 1600mm
output  70-80 PC / min
Tegangan  220 V / 380V
Kekuwatan  2.2 KW
meksa  0,6 MPa
materi fuselage  aluminium
Wigati  Stracking lan kothak otomatis dipakani pilihan  Pilihan mesin, sampah Penagih cumawis

 

SPESIFIKASI 

Jeneng merek: HY Syarat-syarat pembayaran: T / T
Grade otomatis: otomatis Garansi:  1 taun
selaras: pilihan Sawise-Sales Service Layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah

fitur

     1. kontrol PLC.

     2. posisi deteksi fotoelektrik.

     3. piranti Printing pilihan.

     4. sistem kontrol Tension.

     5. Beautiful kuwat lan rustproof karo struktur aluminium.

1

1 (4) 1 (7)

Kemasan & Pengiriman

Details Packaging Rangkep dening standar kayu-kayuan kothak kaca
Pelabuhan SHENZHEN
Lead Wektu 35-50 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!