Dongguan HengYao Ultrasonic Machinery Co., Ltd

Станете глобален неткаен производ Интелигентна опрема на водечките претпријатија

ХЕНГЈАО-„Внесете ја иновацијата во живот“

Со 20 години лидерство во индустријата, воведување напредна технологија за истражување и развој и производство, негување на врвни технички таленти, почнувајќи со развој и производство на различни видови автоматизирана опрема за готов неткаен производ, Придонес за светските иновации и развој на науката и технологијата.

WhatsApp онлајн разговор!