E fa'afefea ona fa'atupuina le pisinisi matapulepule pe a mae'a fa'ama'i COVID-19?

Afai e uma le faʻamaʻi COVID-19, faʻafefea ona atiaʻe le pisinisi ufimata? E talitonu lautele o le a faʻaitiitia le maketi matapulepule ma o le a matua paʻu le manaʻoga mo matapulepule.Ae po o le tulaga moni ea lea?Ioe e leai.

O mea puipuia e pei o ufimata, ava malosi ma vailaau faʻamaʻi ua avea ma se tasi o punaʻoa o le saogalemu i aso uma i le faʻamaʻi COVID-19.I le taimi o le Spring Festival i le 2020, na sosolo ai le faʻamaʻi COVID-19 i Wuhan.Sa pulea malosi le atunuu atoa.I le faaopoopo atu i mea masani e ola ai, o ufimata mata na suia mai se mea e le taua i se mea e manaʻomia mo le puipuia.I lenei vaitau, o kamupani i le atunuʻu o loʻo i ai le malosi na faʻalauteleina le gaosiga o matapulepule poʻo le fesuiaʻi e gaosia ufimata mata, faʻatumu vaega avanoa i le tuʻuina atu o ufimata mata i se taimi pupuu.

O ufimata foliga sa le lava sapalai i le taimi o le COVID-19 i le 2020.

O se auala aoga ma taugofie mo tagata lautele e faʻaitiitia ai le lamatiaga o le osofaʻi o siama.

Faʻaitiitia faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi pipisi ina ia mautinoa le toe faʻaleleia.

Ose mea e tatau ona i ai mo tagata faigaluega fomaʻi e puipuia mai siama i le ea i totonu o falemaʻi.

O ufimata foliga e avea ma mea e tetee atu ai i faama'i i se taimi puupuu.

Ae ui i lea, i lalo o le manatu o loʻo toe faʻafoʻisia le gaosiga o le gaosiga ma o loʻo faʻagasolo malie le galuega o le puipuia ma le faʻatonutonuina o faʻamaʻi, o loʻo faʻamalieina manaʻoga maketi ma o le alamanuia matapulepule o le a taumafai e faʻamaonia i le lumanaʻi, ma le faʻaopoopoina o laina gaosiga mo se taimi le tumau i le taimi o le faʻamaʻi. o le a feagai ma tulaga lamatia o le paie po o le lafoai.

O le a la se mea e mafai ona faia e tagata gaosi ufimata e faʻaleleia ai lo latou aʻafiaga?Ole mea lea ole a mana'omia ai ni fa'afouga i le gaosiga o mata ufimata.I le tasi itu, pe a maeʻa se tasi o faʻamaʻi pipisi tele o tagata i le seneturi, o le a sili atu ona gauai tagata i mataupu tau le soifua maloloina ma le saogalemu.Faatasi ai ma le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o le saogalemu ma le puipuiga, o le manaʻomia mo matapulepule o le a faʻaauau pea.

O a mea puipuia e te teuina i le fale pe a uma le faʻamaʻi?

ufimata mata

Fa'amama lima

Sapalai fa'ama'i 'ava

Totini lima fa'aaoga/puipui

Sapalai fa'ama'i mo faleuila

syr4we (2)

Mai le CBNData

I le isi itu, na faʻaaogaina e le au fai ufimata foliga e tuʻuina atu a latou oloa i ana paʻaga pisinisi.Ae ona o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, ua faʻavasegaina e le au gaosiga le B2B e faʻatau saʻo atu i tagata faʻatau talu mai le 2020. O le mea lea, latou te manaʻomia le faʻaogaina o mea e fiafia i ai C-tagata faʻaoga i vaega eseese.

O a mea e te manaʻomia mo mea puipuia?

Faigofie e ofuina ma saogalemu

Faigofie ona ave

Galuega tau puipuiga faapolofesa

Faigofie e teu

Eseese lapopoa mo vaega eseese tagata

Toe fa'aaogaina

Fuafuaina mo mea eseese ma vaega

Manaia ma fa'alelei

Fa'ailoga tulaga ese ma fou

syr4we (3)

Mai le CBNData

A maeʻa le faʻamaʻi, o le a tuliloaina foʻi e tagata faʻatau le tulaga lelei, galuega ma le mamanu o ufimata mata i luga o le faʻavae o puipuiga.E na'o le fa'afouga i nei vaega e mafai ai e tagata gaosi oloa ona fa'amautu le maketi o masini matapulepule.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e tagata gaosi oloa ona tuʻuina atu ufimata mata ma galuega e ese mai i le puipuiga, e pei o le anti-bacteria, feaveaʻi ma le mafanafana, faʻaleleia le eseesega ma le faʻalelei o matapulepule, mamanu oloa mo vaega eseese o tagata, ma isi, ina ia faʻatuina a latou lava ituaiga. .

Ufimata fa'alelei

Tulaga tutusa o matapulepule ma tagata lauiloa

3D mata ufimata

strd

O ufimata fa'apitoa ma fatufatua'i

syr4we (4)

Ae ui i lea, o le mea e manaʻomia muamua mo le gaosiga o matapulepule lelei e te manaʻomia se laina gaosiga lelei.Hengyao Automaton, fa'apitoa i le gaosiga o masini masini mo mata ufimata lafoa'i, o se filifiliga lelei mo oe.O le laugutu faitau mata ufimata fai masini ua mamanuina faapitoa mo e faaletonu le faalogo;O le su'esu'eina o lanu ma le fa'atulagaina o matapulepule e mafai ona fa'amalieina mana'oga o tagata fa'atau mo teuga ma fesoasoani e fa'amautu uiga fa'ailoga kamupani;Fa'agaoioia carbon manava valve uelo mata ufimata e le gata e mafai ona faʻaleleia le poto masani ma le faʻamafanafanaga, ae faʻamama lelei foi le ea.Ipu ituaiga mata ufimata e fa'aalia ai le malu, mafanafana ma le mamanu tulaga ese, o se ufimata fa'apitoa mo le puipuiga o tagata faigaluega ma e mafai ona fa'amama lelei ma mitiia ni tama'i pefu leaga o fale gaosi oloa.Tele ituaiga o ufimata gaosiga laina ua atiaʻe ma tuʻu i totonu o le maketi e Hengyao Automation, fesoasoani i le au fai ufimata e taulamua i pisinisi ma maketi.

syr4we (5)

(Masini fai ufimata otometi laugutu faitau mata)

syr4we (6)

(Su'esu'e lanu ma le fa'atulagaina o masini fai ufimata)

syr4we (7)

(Activated carbon breathing valve u'u masini fai ufimata)

syr4we (8)

(Masini e fai mata ufimata e fa'amaonia ai le pefu ipu)

syr4we (9)

(Masini fai ufimata mata ata tifaga fa'afoma'i)

syr4we (10)

(Activated carbon sponge strip u'u mata ufimata masini)


Taimi meli: Oke-18-2022
WhatsApp Online Chat!