Dongguan HengYao Ultrasonic Machinery Co., Ltd

Bëhuni një produkte globale jo të endura Pajisje inteligjente të ndërmarrjeve kryesore

HENGYAO-"Sillni inovacionin në jetë"

Me 20 vjet udhëheqje në industri, duke prezantuar teknologjinë e avancuar të kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit të nivelit të lartë, kultivimin e talenteve teknike të nivelit të lartë, duke filluar me zhvillimin dhe prodhimin e llojeve të ndryshme të pajisjeve të automatizuara për produkte të përfunduara jo të endura, duke kontribuar në inovacionin dhe zhvillimin në mbarë botën të shkencës dhe teknologjisë.

WhatsApp Online Chat!