Cina otomatis 2D Topeng Packing Mesin pabrik jeung pabrik | Hengyao

Otomatis 2D Mesin Topeng Packing

Pondok Description:

mesin bungkusan otomatis pikeun masker 2D / 3D.

 

Mnt. Urutan / Rujukan FOB Harga
1 Atur AS $ 38,000-40,000 / Atur
Kamampuh Produksi: 30 susunan / Bulan
Aplikasi: Topeng 3D Packing
sertifikasi: CE, ISO9001: 2015
Kondisi: New
Jumlah Modél : HY300-16


jéntré produk

Tags produk

M menta bungkusan Mesin

ucup: Infobox

Ukuran mesin  2800 * 880 * 1450 mm
hasil  30 PCS / mnt
Voltaseu  220 V / 380V
kakuatan  2,4 KW
tekenan  0,6 Mpa
bahan Fuselage  alloy aluminium
Catetan  Sababaraha sparts kudu dirobah pikeun ukuran topeng béda

 

spésifikasi 

Ngaran brand: HY Sarat pembayaran: T / T
Kelas otomatis: otomatis jaminan: 1 taun
ngaropéa: meunang milih Sanggeus-Penjualan Service disadiakeun: Insinyur sadia pikeun mesin jasa peuntas laut

Fitur

1. 1-3pcs / kantong téh avaliable

2. otomatis counter jeung titimangsa pabrik embossed

3. Mitsubishi purwakarta

1

1 (2)

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan Rangkep ku standar kotak kai ékspor
palabuhan SHENZHEN
Waktos prosés 35-50 poé

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!