Cina dasi dina Earloop Nyieun Topeng Mesin sareng pabrik Packing Otomatis Box jeung pabrik | Hengyao

Dasi dina Earloop Nyieun Topeng Mesin sareng Otomatis Box Packing

Pondok Description:

Ieu mangrupa mesin otomatis pikeun ngahasilkeun rengse topeng raray bedah, sarta las ku bahan .From ultrasonic nyoco pikeun ngahasilkeun rupa topeng kosong ka patri tepi, mesin ieu ngahijikeun 1 set mesin raray topeng bank kalawan 2 sét dasi dina mesin ku topéng sistim distribution, supaya ningkat automation na.

 

Mnt. Urutan / Rujukan FOB Harga
1 Atur AS $ 66,000-72,000 / Atur
Kamampuh Produksi: 15-20 susunan / Bulan
sertifikasi: CE, ISO9001: 2015
Kondisi: New
Kaluaran: 70-80 PCS / Min
tegangan: 220V
Jumlah Modél : HY100-10A


jéntré produk

Tags produk

D isposable raray Topeng Nyieun Mesin

ucup: Infobox

Ukuran mesin  5950 * 3750 * 1600mm
hasil  70-80 PCS / mnt
Voltaseu  220 V / 380V
kakuatan  2,2 KW
tekenan  0,6 Mpa
bahan Fuselage  alloy aluminium
Catetan  Stracking na kotak otomatis dahar téh pilihan  Alus mesin, runtah collector anu sadia

 

spésifikasi 

Ngaran brand: HY Sarat pembayaran: T / T
Kelas otomatis: otomatis jaminan:  1 taun
ngaropéa: meunang milih Sanggeus-Penjualan Service disadiakeun: Insinyur sadia pikeun mesin jasa peuntas laut

Fitur

     1. kontrol purwakarta.

     2. positioning deteksi Photoelectric.

     3. alat Printing pilihan.

     4. sistem kontrol Tegangan.

     5. Éndah kuat tur rustproof kalawan struktur alloy aluminium.

1

1 (4) 1 (7)

Bungkusan & Taliwang

Rincian bungkusan Rangkep ku standar kotak kai ékspor
palabuhan SHENZHEN
Waktos prosés 35-50 poé

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!