Historia

2016

E themeluar në vitin 2016, zhvilloi me sukses makineritë e maskave përfaqësuese të industrisë si makina automatike e palosjes N95, makineria e maskës së sheshtë, makineria e maskave të llojit të peshkut dhe mori patentat e shpikjes.

2017

iu bashkua Shoqatës së Biznesit të Tekstileve në Kinë.
Makinat e maskave civile kanë marrë certifikatën CE, ISO9001
Projekti për të hulumtuar dhe zhvilluar një linjë prodhimi për makineritë e maskave për mbrojtjen e punës, të tilla si makineria e maskave palosëse të llojit të varkave, makineria e maskave palosëse të rosës dhe makineria e maskave të filxhanit.

2018

15 produkte duke përfshirë makinën e maskave për mbrojtjen e punës, kanë marrë me sukses certifikatën CE.
E autorizuar DAE ILL M/C si agjent në Korenë e Jugut.
Projekti i kërkimit dhe zhvillimit të pajisjeve të automatizimit për produkte jo të endura të konsumueshme mjekësore dhe kozmetike.

2019

E autorizuar D-tech Co., Ltd. si agjent në Japoni
Makina e maskave plotëson 80% të pjesës së tregut të Koresë së Jugut.
Kompania e parë vendase që bashkëpunon me BRANDSON dhe HERRMANN për të përfunduar bashkëpunimin strategjik të makinës së maskave mjekësore

2020

brirë ndërmarrjet e teknologjisë së lartë
U bashkua me Këshillin e Shoqatës së Industrisë së Maskave dhe Pajisjeve Dongguan.
Gjatë epidemisë së COVID-19, më shumë se 2000 makina maskash u dorëzuan në Kinë dhe jashtë saj.
Mori me sukses 10000 metra katror tokë për ndërtimin e Parkut Industrial Hengyao.

2021

Përfundoi pajisjet automatike të produkteve jo të endura të filtrimit të ajrit dhe mori patenta të reja kërkimi dhe zhvillimi.