China ultrasonik Composite Material Welding Machine pabrik lan manufaktur | Hengyao

Machine ultrasonik Composite Material Welding

Katrangan singkat:

mesin iki digunakake kanggo welding material komposit, Jerman lan dhuwur-kinerja ultrasonik lan sampah Penagih opsional.

 

Min. Order / Reference potongan
1 Setel US $ 160,000-180,000 / Setel
Kapasitas Produksi: 20 Sets / Wulan
Certification: CE
kondisi: New
Number Model : HY300-20


Detail produk

Tags Product

Machine ultrasonik Composite Material Welding

paramèter TECHNICAL

Size machine  10300 * 3350 * 1900 mm
output  12-38 m / min
Tegangan  220 V / 380V
Kekuwatan  16 KW
meksa  0,6 MPa
materi fuselage  aluminium
Wigati  Sawetara bagéan kudu diganti kanggo ukuran

 

SPESIFIKASI 

Jeneng merek: HY Syarat-syarat pembayaran: T / T
Grade otomatis: otomatis Garansi: 1 taun
selaras: pilihan Sawise-Sales Service Layanan: Engineers kasedhiya kanggo mesin layanan jaban rangkah

 

fitur

1. posisi deteksi fotoelektrik.

2. Beautiful, kuwat lan rustproof karo struktur aluminium.

 

1

1 (1)

Kemasan & Pengiriman

Details Packaging Rangkep dening standar kayu-kayuan kothak kaca
Pelabuhan SHENZHEN
Lead Wektu 35-50 dina

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!