Sugerør, et vigtigt medicinsk udstyr

Sputumsugning er en af ​​de almindelige kliniske sygeplejeoperationer såvel som en effektiv måde at rense luftvejssekreterne på.I denne operation spiller sugerør en væsentlig rolle.Men hvor meget ved du om det?

Hvad er et sugerør?

Sugeslangen er lavet af medicinske polymermaterialer og består af kateter, sugekontrolventil og konnektorer (konisk konnektor, buet forbindelse, håndskrællet konnektor, ventilkonnektor, europæisk type konnektor). Konnektoren er forbundet til sugemaskinen på hospitalet at fjerne luftvejssekretionssputumet i trakeostomirøret for at åbne luftvejen Nogle sugeslanger har også den funktion at opsamle og opbevare disse sekreter.

Desuden er engangssugerør et sterilt produkt, steriliseret med ethylen.Det er begrænset til engangsbrug og forbudt mod genbrug. Ét rør til én person og ingen grund til at rengøre og sterilisere igen, hvilket er mere bekvemt og hygiejnisk.

Sugerøret bruges hovedsageligt til at udtrække sputum og andet sekret i luftrøret for at forhindre patienter i at begrænse respirationsfunktionen, asfyksi og respirationssvigt.Patienter rådes til at bruge det under vejledning af læger på professionelle hospitaler i stedet for at bruge det privat for at undgå at forårsage anden større skade på deres kroppe på grund af forkert brug.

nyheder116 (1)

Sugerør kan opdeles i seks modeller efter deres diametre: F4, F6, F8, F10, F12 og F16.For at forhindre forekomsten af ​​aspirationslungebetændelse bør den passende model af røret vælges i henhold til patientens specifikke situation for at undgå skader på luftvejsslimhinden og sekundær infektion.

nyheder116 (2)

Sådan vælger du sugerør

Kun ved valg af det rigtige sugerør kan det være nyttigt og ikke skade patienterne.Så valget af sugerør har følgende krav:

1. Materialet i sugerøret skal være ugiftigt og uskadeligt for menneskekroppen, og teksturen skal være blød for at reducere skaden på slimhinden og lette operationen.
2. Sugerøret skal have tilstrækkelig længde til at muliggøre rettidig og tilstrækkelig aspiration af sputum, så det kan nå bunden af ​​dybere luftveje.
3. Diameteren på sugerøret bør ikke være for lang eller kort. Vi kan vælge sugerøret med en diameter på ca. 1-2 cm til sputumsugning.Sugerørets diameter bør højst ikke overstige halvdelen af ​​diameteren af ​​den kunstige luftvej.

nyheder116 (3)

Det er værd at bemærke, at sugerøret med sidehuller er mindre tilbøjelige til at blive blokeret af sekret under sputumsugning.Dens virkning er bedre end den af ​​rør med sidehuller, og jo større sidehullerne er, jo bedre er effekten.Diameteren pf sugeslangen er større, dæmpningen af ​​undertrykket i luftvejene bliver mindre og sugeeffekten bliver bedre, men sammenbruddet af lungen forårsaget under sugeprocessen vil også være mere alvorligt.

nyheder116 (4)

Når vi bruger sugerør, skal vi lægge mærke til, hvor længe vi bruger dem.Varigheden af ​​sputumsugning bør ikke overstige 15 sekunder ad gangen, og intervallet bør være mere end 3 minutter i hver sputumsugning.Hvis tiden er for kort, vil det forårsage dårlig aspiration;Hvis tiden er for lang, vil det give ubehag for patienten og endda åndedrætsbesvær.

Sådan fremstilles sugerør

Som et vigtigt medicinsk udstyr skal produktionsprocessen og miljøet for sugerør kontrolleres strengt, og også som et væsentligt medicinsk produkt kræves høj produktionskapacitet for at imødekomme markedsefterspørgslen.

Hengxingli automatisk sugerørsfremstillingsmaskine kan producere seks rør ad gangen og kan smelte, skære og fastgøre stikket til røret.Konnektorerne er fast limet med cyklisk ketonlim. Hornstikket og det flyformede stik er valgfrit i henhold til kravene.Maskinen kan automatisere hele produktionsprocessen og automatisk skifte materialetilførselsporte for at sikre, at den ikke stopper ved tilføjelse eller ændring af materialer.Den er også designet med præcis stansestruktur for at opnå høj produktkonsistens.

Derudover tillader maskinens høje kompatibilitet produktion af enhver størrelse og specifikation af rør uden at ændre form.Maskinen kan også tilsluttes pakkelinje og det automatiske produktinspektionssystem i henhold til produktionsbehov, hvilket gør den til en omkostningseffektiv sugerørsfremstillingsmaskine.

nyheder116 (5)


Indlægstid: 16-jan-2023
WhatsApp online chat!